ELNÖK (dr. Gál Zoltán)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Gál Zoltán)
ELNÖK (dr. Gál Zoltán): Tisztelt Országgyűlés! Szeretném tájékoztatni az Országgyűlést, hogy az előterjesztők a Házszabály 125. §-ának (2) bekezdése alapján tettek javaslatot a sürgős tárgyalásra, tehát ez azt jelenti, hogy kivételes és sürgős tárgyalást kértek, és nem kértek úgymond sima sürgősségi tárgyalást. Tehát most szavazunk a kivételességről, és ha a kivételességet nem kapja meg az indítvány, akkor a sürgősségről már nem kell külön szavazni.
Tisztelt Országgyűlés! Felhívom képviselőtársaim figyelmét, hogy a Házszabály értelmében a kivételes eljárásban történő tárgyalás elfogadásához a jelen lévő országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges. Kérdezem tehát a Országgyűlést, hogy egyetért-e az előterjesztés kivételes eljárásban történő tárgyalásával. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 212 igen szavazattal, 39 ellenszavazattal és 41 tartózkodással a kivételes eljárásban történő tárgyalást nem fogadta el.
(17.00)
Tisztelt Országgyűlés! Soron következik... (Közbeszólások az SZDSZ padsoraiból: Ügyrend!) Szigeti György képviselő úrnak megadom a szót ügyrendi kérdésben.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem