ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a személyi javaslatok megtárgyalása. A frakcióvezetők ajánlása alapján a Házszabály 23. § e) pontjának megfelelően a házbizottság személyi javaslatot terjeszt elő H/3944. számon. A házbizottság az emberi jogi bizottságba Aszódi Ilona Katalin helyett Mező István képviselő urat, a mezőgazdasági bizottságba dr. Szántó Mihály helyett dr. Lakos László képviselő urat, a környezetvédelmi bizottságba Hajdu László helyett dr. Szántó Mihály képviselő urat, az európai integrációs ügyek bizottságába Kósáné dr. Kovács Magda és Pusztai Csaba helyett dr. Haller Zoltán és Hegyi Gyula képviselő urakat, a nemzetbiztonsági bizottságba Márfai Péter helyett Földesi Zoltán képviselő urat javasolja.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e a személyi javaslatokkal. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Köszönöm szépen. Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 277 igen szavazattal, 1 ellenszavazattal, tartózkodás nélkül a személyi javaslatokat elfogadta.
Engedjék meg, hogy az Országgyűlés és a magam nevében a megválasztott bizottsági tagoknak új munkakörükben sikeres munkát kívánjak. (Nagy taps.) Most két perc szünetet rendelek el.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem