KELLER LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ népjóléti minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Elnök Úr! Tisztelt Ház! Csak erre a két utóbbi felszólalásra szeretnék nagyon röviden reflektálni.
Nem a jövedelmi határ bevezetéséről szól ez a törvényjavaslat, hanem egy korrekcióról. Nagyon szerencsétlen dolog lenne, ha képviselőtársaink azt sugallnák a közvélemény felé, hogy most lesz bevezetve a jövedelmi határ. Nem erről van szó, és azt gondolom, hogy arról kellene beszélni, amiről a törvényjavaslat szól.
Nagyon világosan elmondtam azt én is és a két beterjesztő képviselőtársam közül Szigeti György képviselő úr is, hogy senki nem szenvedett hátrányt amiatt, hogy sajnos, ez a korrekció még csak most történik meg, hiszen május 1-jétől kell hogy érvényes legyen minden gyermeknevelési támogatásra.
Hatásvizsgálatot kér számon Selmeczi Gabriella képviselő asszony a kormányon, amikor ez a módosító indítvány egy képviselői módosító indítványként került be a törvényjavaslatba, nevezetesen a költségvetési törvényjavaslatba, ennek a módosító indítványnak semmi köze a hatásvizsgálat meglétéhez avagy nemlétéhez.
(19.30)
Nagyon szeretném kérni tisztelt képviselőtársaimat, hogy a katicabogárból, mondjuk, ne csináljunk elefántot, mert ez olyan kérdés, amit most önök feszegetnek. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem