DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA

Teljes szövegű keresés

DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA
DR. SZILÁGYINÉ CSÁSZÁR TERÉZIA (KDNP): Természetesen államtitkár úr és Szigeti képviselőtársam kétperces reagálásából is csak azt veszem magamra, ami nekem szólt. Úgy gondolom, a beterjesztett törvényjavaslatról beszéltem. A hangnemet viszont... - azt gondolom, talán egy kicsit túl erős volt, államtitkár úr -, nem minket kell itt leszidni azért, hogy a kormány elkövetett hibát az 1997. évi költségvetés során. Talán azoktól az emberektől - s ezt még egyszer kijelentem, attól a sok ezer családtól, akik abban a tudatban voltak két hónapig, hogy a gyes és egyéb gyermektámogatások nem fognak növekedni olyan mértékben, mint ahogy a családi pótlék, én erről beszéltem, tehát nem automatikusan növekednek a családi pótlék mértékével egyformán, én arról beszéltem - kellene elnézést kérni, és - mondjuk - nem ellenzéki képviselőtársainkat ostorozni.
Szigeti képviselőtársamnak szeretném megköszönni, hogy egyetért az automatizmus bevezetésével. Szívből remélem, ha ebben az évben nem is, de a '98-as költségvetésnél akár még közös javaslatot is tudunk ebben beterjeszteni. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az ellenzék padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem