ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes)
ELNÖK (G. Nagyné dr. Maczó Ágnes): Köszönöm. Kérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. A törvényjavaslat elfogadásáról döntünk. Kérdezem, hogy van-e ezzel kapcsolatban bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Mivel nincs, határozathozatal következik.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és a Horvát Köztársaság között a Magyar Köztársaságban élő horvát kisebbség és a Horvát Köztársaságban élő magyar kisebbség jogainak védelméről Eszéken, 1995. április 5-én aláírt egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. Az eredményjelző táblán egyhangú szavazási eredmény látható. - Taps.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 240 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a törvényjavaslatot elfogadta. Kérdezem, hogy kívánják-e a szavazatot indokolni. (Zaj.) Jelzés érkezett, csak a gépen nem jelenik meg, valami probléma van. Megadom a szót a Magyar Szocialista Párt képviseletében Pozsgai Balázs úrnak. (Derültség. - Vancsik Zoltán: Nem működik a gépe. - Pozsgai Balázs: Elnök asszony, csak be szerettem volna jelentkezni. Szeretném, ha bekapcsoltatná a gépet. - Derültség.) Akkor ezúton jelzem, hogy a gépet bekapcsolták.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem