KOVÁCS KÁLMÁN

Teljes szövegű keresés

KOVÁCS KÁLMÁN
KOVÁCS KÁLMÁN közlekedési, hírközlési és vízügyi minisztériumi államtitkár: Természetesen nincs olyan, különösen közlekedésitárca-találkozó, de olyan miniszterelnöki találkozó sincs, amelyen a határátkelés kérdése ne kerülne napirendre, hiszen Ausztria és Magyarország között uniós határ van.
Tehát nem gondoljuk és nem feltételezzük azt, hogy az elmúlt két héttel ezelőtti akció az utolsó akció lesz a szigorú osztrák ellenőrzések körében. De ezeken a tárgyalásokon, amelyeken a Pénzügyminisztérium, a Belügyminisztérium és a KHVM illetékesei vesznek részt, mindenképpen azt szeretnénk elérni, hogy ezek az időről időre előforduló, időszakonként megvalósuló szigorúbb ellenőrzések kulturált körülmények között és a mainál jóval gyorsabban történjenek, zajlódjanak le és ehhez mindkét fél a humán feltételek mellett a műszaki-technikai feltételeket is biztosítsa. Köszönöm. (Taps az SZDSZ padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem