AKAR LÁSZLÓ

Teljes szövegű keresés

AKAR LÁSZLÓ
AKAR LÁSZLÓ pénzügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Képviselő Asszony! Úgy gondolom, a játékszabályok szerint önnek módja lett volna nem elfogadni az én válaszadásomat a pénzügyminiszter úr helyett. Ha mégis elfogadta, akkor - azt gondolom - ezt már nem ildomos szóvá tenni.
Nem hiszem, hogy bármiféle konkrét kapcsolatrendszert ki tudna mutatni, mivel ilyen kapcsolatrendszer nincs. Egészen más idősávban elhelyezkedő eseményekről van szó. Azok a bizonyos szerződések, amiket ön kifogásol, olyan időszakban születtek, amikor a nevezett személyeknek semmi közük nem volt az adott társaságokhoz, sőt olyan időszakban, amikor a Budapest Bank tulajdonosai voltak nyilván abban a helyzetben, hogy döntő módon befolyásolják a fejlemények alakulását.
Tehát azt gondolom, jó lenne, ha nem sejtetések történnének itt, hanem a képviselő asszony világosan fogalmazza meg, ha van valami feltételezése, és sejtetéseket nem alkalmazna. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem