SZILÁGYI PÉTER

Teljes szövegű keresés

SZILÁGYI PÉTER
SZILÁGYI PÉTER (MSZP): Köszönöm államtitkár úr válaszát. Igazán korrekt volt a tájékoztatás a tekintetben, hogy kik jártak a térségben és a látott problémával hogyan igyekeztek realista módon azonosulni. Merem remélni, hogy a település lakói élni fognak ezzel a lehetőséggel, és saját javaik újraformálását, saját új alapjaikat meg tudják teremteni.
Engedtessék meg, hogy egy dolgot elmondjak, ami az ország közvéleményéből Told településére sugárzik. Ez pedig nem más, mint az az összefogás, amely a bajba jutottak segítsége tekintetében akár pénz, akár más természetbeni adományokban jelentkezik. A legfrissebb információ szerint - hiszen néhány perccel ezelőtt beszéltem a polgármester úrral - ilyen jellegű adományokból már több mint 1 millió forint gyűlt össze, de a képviselőtársaim között is van olyan, aki helyhatósági egyeztetés után hasonló összeget szeretne átutalni a bajba jutott Told településnek. Azt gondolom, ez az összefogás ne csak ebben az esetben legyen példaértékű, hanem maradjon is közöttünk.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem