GLATTFELDER BÉLA

Teljes szövegű keresés

GLATTFELDER BÉLA
GLATTFELDER BÉLA (Fidesz): Köszönöm, elnök asszony. Képviselő Úr! A GATT mezőgazdasági egyezményének végrehajtása nem csupán 2000-re hozná lehetetlen helyzetbe a magyar mezőgazdaságot, hanem már ma is lehetetlen helyzetbe hozná, ha végrehajtanánk. Pillanatnyilag - talán ön is tudja - nem hajtjuk végre ezt az egyezményt, és mivel nem hajtjuk végre, ezért kezdeményezték velünk szemben a panel felállítását. Tehát a probléma sokkal közelebbi, mint 2000, ez már ma is élő gond. Ezt senki nem tagadja, ezt mindannyian ismerjük.
A mezőgazdasági bizottság és annak albizottsága már eddig is hihetetlen erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a magyar kormánnyal olyan kapcsolatot alakítsunk ki, amely lehetővé teszi, hogy ezek az ügyek olyan kulturált mederben legyenek tárgyalva, amelyek nem veszélyeztetik a magyar tárgyalási pozíciókat. Ennek érdekében mi ezeket a kérdéseket - a kormány kérésének megfelelően - eddig nem hoztuk a nyilvánosság elé. Ezt a kérdést önök hozták ide. Ha ebben a vitában vagy más vitában olyan tévedések, olyan állítások fognak elhangozni, vagy a vita olyan irányba fog elmenni, amely a magyar tárgyalási pozíciót veszélyezteti vagy lerontja, az az önök felelőssége lesz. Mi a magyar tárgyalási pozíció védelme érdekében eddig teljes visszafogottságot és önmérsékletet tanúsítottunk ebben a kérdésben.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem