RUSZNÁK MIKLÓS

Teljes szövegű keresés

RUSZNÁK MIKLÓS
RUSZNÁK MIKLÓS (KDNP): Köszönöm szépen miniszter úr a válaszát. Én csak üdvözölni tudom, hogy ilyen gyorsan intézkedtek a nemzeti agrárprogram keretében - ami még nincs is. A miniszter úr szemrehányást tett azért, hogy még nem látta a mi programunkat. Azt mondta, hogy 150 írásos javaslat érkezett a nemzeti agrárprogramhoz. Ehhez a kereszténydemokraták is elküldték az elképzeléseiket, olyan elképzeléseket, amelyeket évek óta hangoztatnak.
A mezőgazdaság nemcsak mezőgazdasági probléma, hanem együtt kezelendő a vidékfejlesztéssel. Ezt évek óta hangoztathatjuk, és remélhetőleg ha ez a gondolkodásmód kerül a miniszter úr mai sajtótájékoztatójából az újságok hasábjaira, akkor az csak üdvözlendő.
Hogy megszólították a társadalomban lévőket, én inkább úgy mondom, hogy megszorították azzal a kistermelői adózással, amit párbeszéd nélkül - tehát mindenféle elképzelés nélkül - bevezettek. Számtalan ellenzéki képviselői módosító indítványt adtunk be, amit egyszerűen csak lesöpörtek az asztalról, utólag pedig kénytelenek voltak meghátrálni és tudomásul venni azokat, hogy például, hogy a szőlő (Az elnök a csengőt megkocogtatva jelzi az idő leteltét), a bor és a must a kistermelői tevékenység körében maradjon. Köszönöm szépen. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem