DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Teljes szövegű keresés

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Korábban, egy parlamenti esemény kapcsán a Magyar Demokrata Néppárt már közzétett egy nyilatkozatot, és vártuk a pártelnökök válaszát, amelyben állást foglalunk abban, hogy a politikai életben nem lehet helye az antiszemitizmusnak, az egyes közösségek elleni hangulatkeltésnek, de nem lehet helye az ezzel való vádaskodásnak sem, tisztelt képviselőtársaim! (Közbeszólások az ellenzéki padsorokból: Így van! - Taps ugyanott.) Az államtitkár úr okfejtése tökéletes, tipikus példát mutatott arra, hogy hogyan lehet, és hogy milyen veszélyei vannak az antiszemitizmussal való vádaskodásnak.
Tisztelt Képviselőtársaim! Kérem önöket, tanulmányozzák át újra a Magyar Demokrata Néppárt nyilatkozatát, (Hodosán Róza: Te meg a történelemkönyveket!), és mindannyian tekintsék magukénak! A magyar politikai életnek sem ez, sem az nem lehet vádpontja.
Köszönöm figyelmüket. (Taps a jobb oldalon.)
(13.50)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem