CSIHA ANDRÁS

Teljes szövegű keresés

CSIHA ANDRÁS
CSIHA ANDRÁS (MSZP): Tisztelettel köszönöm miniszter úr válaszát, egy-két megjegyzést szeretnék hozzátenni. A törekvést mindenképpen méltányolom, bár az ütemét jó lenne egy kicsit gyorsítani, vagy esetleg az Alföld védekezését egy ütemben megejteni. Ugyanis ez nemcsak állat-egészségügyi probléma, hanem - mint ahogy utaltam is rá - sajnos pont a választókerületemben emberélet is esett áldozatul. Ezért megfontolandó lenne, hogy a humánegészségüggyel foglalkozó tárca is esetleg erre áldozna valamennyit. Így talán a két bukszából könnyebb lenne ezt a védekezést is elvégezni.
A módszert tekintve mindenképpen a Dunántúlon kipróbált módszert kell továbbvinni, mert a szakemberek szerint csak ez hozhat eredményt.
Egy utolsó gondolat: esetleg megfontolandó lenne a teljes Kárpát-medence levédése, lekezelése ebből a szempontból, hiszen nagyon sok esetben a szomszédos országokból is jönnek át hasonló problémával ügyek. Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem