DR. TORGYÁN JÓZSEFNÉ CSEH MÁRIA

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEFNÉ CSEH MÁRIA
DR. TORGYÁN JÓZSEFNÉ CSEH MÁRIA (FKGP): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Önálló képviselői indítványomban kérem az Országgyűlést, kötelezze a kormányt, hogy e határozat elfogadását követő 60 napon belül vizsgálja meg az új diákigazolványok kiadásával kapcsolatos előkészületeket, különös figyelemmel arra, hogy a közbeszerzési törvény rendelkezéseinek maradéktalan betartása biztosítva legyen; és a vizsgálat eredményéről tájékoztassa az Országgyűlést.
Ismeretes, hogy a közeljövőben kerül sor több mint egymillió új diákigazolvány kiadására. Várhatóan jelentős számú pályázó közül kell majd az illetékes szerveknek az előállításra legalkalmasabbat kiválasztaniuk.
(16.20)
Tekintettel arra, hogy a rendkívül jelentős közbeszerzés miatt fennáll az esetleges visszaélések veszélye, a diákigazolványok cseréjére megkülönböztetett figyelmet kell fordítani. Meg kell előzni a közbeszerzési törvény megsértését, biztosítani kell a pályázat elbírálásának tisztaságát, törvényességét, nyilvánosságát és egyidejűleg azt, hogy az igazolványok elkészítésére a legalkalmasabb pályázó kapjon megbízást. Kérem indítványom elfogadását. (Taps az FKGP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem