DR. SZABÓ IVÁN

Teljes szövegű keresés

DR. SZABÓ IVÁN
DR. SZABÓ IVÁN (MDNP): Elnök Úr! Kedves Képviselőtársaim! A vita megelőzhető lett volna még tavaly ősszel, amikor november-decemberben ezeket a kérdéseket itt, az Országgyűlésben tárgyaltuk, és akkor nem kellett volna traktorokkal Kiskőrös tájékán felvonulni tegnapelőtt, és kilátásba helyezni további tüntetéseket. Annak csak örülni lehet, hogy világossá vált: az akkor a parlamentben elfogadtatott tb-törvények és - előírások, amelyek érintik a mezőgazdasági termelőket csakúgy, mint az iparban foglalkoztatottakat, kis- és középvállalkozókat, tarthatatlanok.
Itt csak azt a pozitív jelzést szeretném örömmel fogadni, hogy a kormány is belátta ezt, és hajlamos ezeknek a törvényeknek a megváltoztatására. Emlékeztetni szeretnék, hogy a Magyar Demokrata Néppárt nevében kettő héttel ezelőtt egy egészen komplex átfogó javaslatot ebben a témakörben benyújtottunk a tb-törvények módosítására; a szükséges aláírásokat a sürgősséghez az elmúlt héten benyújtottuk. Reméljük, hogy holnap, amikor a napirendre vételről a Ház szavaz, akkor annak szellemében, hogy itt valóban korrekcióra van szükség, a napirendre tűzés is meg fog történni. Köszönöm a figyelmet. (Taps az ellenzék soraiban. - Dr. Szabad György: Úgy van!)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem