DR. CSIHA JUDIT

Teljes szövegű keresés

DR. CSIHA JUDIT
DR. CSIHA JUDIT tárca nélküli miniszter: Teljesen egyetértek képviselő úrral abban, hogy a Port Rt.-nek kötelessége lenne helytállni a kisbefektetők befektetéseiért. A Port Rt. azonban sajnos nem az állam, és a Port Rt. vagyona sajnos nem állami tulajdon; ilyenképpen - még egyszer mondom - ugyanolyan sértett az állam, mint a kisbefektetők. Ezért közösek az érdekek abban, hogy ez a követelés mielőbb kifizetődjön.
Ami pedig azt a véleményét illeti, hogy a jogászok másképp értelmezik az általam elmondottakat vagy más a véleményük, egy legkisebb közös többszörösre szeretném felhívni mindazon jogászok figyelmét, akik olyan nagy biztonsággal nyilvánítanak véleményt: ezt csak az iratok alapján lehet korrekt módon megtenni. Tehát azon jogi szakértők, akik ismerik és áttanulmányozták az iratokat és véleményt mondtak, valószínűleg pontosabb képet tudnak kapni, mint akik csak hallanak valamit.
Köszönöm. (Szórványos taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem