DR. TÓTH TIHAMÉR

Teljes szövegű keresés

DR. TÓTH TIHAMÉR
DR. TÓTH TIHAMÉR (MDNP): Miniszter Úr! Én nem vonom kétségbe, hogy az ön szándéka az volt, hogy korrekt tájékoztatást adjon a képviselőknek, csak szeretném jelezni, hogy ez nem így sikerült. Szeretném folytatni a sort azzal, hogy annak ellenére, hogy az ön által idézett bekezdést valóban elolvastam - és utaltam is erre -, semmivel nem tartalmaz ez többet, mint az ön által adott nyilatkozat.
Nagyon érdekes az a felhangja is ennek a tájékoztatónak, hogy két olyan vezetőtől kellett megválnia a hivatalnak, akik a rendszerváltást követően egyértelműen élvezték az intézmény vezetőjének a bizalmát, és ennek következtében látványos szakmai előremenetelt értek el. Nem tudom, hogy ez most erény-e vagy éppen hiba, vagy éppen azért kellett távozniuk, mert ilyen előremenetelt értek el. (Moraj a kormánypárti padsorokban.) Tehát ezek a kétségek, amelyek ezzel az üggyel kapcsolatban lehettek, miniszter úr, szeretném jelezni, megvannak továbbra is, tehát ez a levél, ez a közlés e tekintetben semmi újat nem hozott.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem