DR. TORGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Köszönöm a szót, elnök asszony. Igen tisztelt Képviselőtársaim! Példátlan esetet vagyok kénytelen a Ház elé tárni, tudniillik, a Ház elnöke, Gál Zoltán cenzúrázni kívánja a Független Kisgazdapárt által benyújtott, azonnali kérdések órájára előterjesztett kérdéseket, válogat a kérdések között, a neki tetszőket engedi feltenni, a neki nem tetszőket nem engedi feltenni.
Én ma reggel olyan időben, amikor már nem volt lehetősége a frakciónak újabb kérdést feltenni, vagy mérlegelni, hogy egyáltalán a házelnöki felhívásnak van-e házszabályi alapja vagy sincs, két olyan levelet kaptam a házelnök úrtól, amely a többpárti parlamenti demokrácia durva sárba tiprását jelenti.
(10.40)
A házelnök úr arról értesített a "Miért eteti kutyaeledellel a magyar népet, miniszterelnök úr?" címen feltett kérdésemet, amely arra vonatkozik, hogy lejárt szavatosságú, már kutyaeledelnek sem felhasználható termékeket dolgoznak fel, felveszik az exportszubvenciót, ezáltal a magyar népet olyan helyzetbe hozzák, hogy velük pedig megetetik ezt (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) az elfogadhatatlan minőségű ételt. (Sic!) (A képviselő mikrofonját kikapcsolják.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem