SASVÁRI SZILÁRD

Teljes szövegű keresés

SASVÁRI SZILÁRD
SASVÁRI SZILÁRD (Fidesz): Köszönöm a választ. Tisztelt Miniszter Úr! A következőket szeretném elmondani önnek. Egyrészt remélem, hogy annak a májusi vagy talán júliusi azonnali kérdésemnek is hatása volt a pályázat kiírására, amit megtettem annak idején. Abban jeleztem, elfogadhatatlan számomra, hogy bár 1995 óta - két éve, tisztelt miniszter úr! - tudnak arról, hogy a kataszteri programot meg akarják csinálni, mégis elakadtak a munkálatokkal. Pedig benne volt a kormányprogramban, kormánybiztosa volt ennek a programnak. Mielőtt önt kinevezték miniszternek, 1996 végén Horn Gyula bejelentette, hogy már van kataszteri programunk is. Ebben a pillanatban rúgták ki azt a kormánybiztost, aki ezt a témát felügyelte. Ezért akadt meg ez a munka, tisztelt miniszter úr!
Szeretném ehhez hozzátenni, az önkormányzatok is érzik azokat a rendezetlen és tisztázatlan állapotokat, amik ezen a területen vannak, és ezért is szálltak be anyagilag ebbe az ügybe. (Az elnök csenget.) Ezt a programot korábban is el lehetett volna indítani. És még mindig nincs garancia számomra arra, hogy ez a program befejeződik, hiszen a program...

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem