NÉMETH ZSOLT

Teljes szövegű keresés

NÉMETH ZSOLT
NÉMETH ZSOLT (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Túlvagyunk augusztus 15-én, túlvagyunk azon, hogy mi történt ezen a tárgyaláson. Újra és újra, két héttel ezelőtt egy sajtótájékoztatón, az elmúlt héten egy nagygyűlésen vetette fel Meiar a javaslatot. Akkor valóban lehet, hogy elsápadt Horn Gyula és visszautasította, hogy tárgyaljon erről a kérdésről, de azt hiszem, hogy új helyzet van, ami a magyar diplomácia részéről egy reagálási kényszert jelent.
Nem hiszem, hogy joggal feltételezte a miniszterelnök úr, hogy Meiar nem fog rá visszatérni - de talán még mindig úgy gondolja a miniszterelnök úr, hogy Meiar szavatartó ember. Megítélésünk szerint nem kellett volna joggal feltételeznie ezt, tájékoztatnia kellett volna erről a magyar közvéleményt - nem tette.
Ennek ellenére úgy gondolom, hogy most lépéskényszer van. Erre lettem volna kíváncsi, miniszter úr, hogy mit fog tenni a magyar kormány ebben az új helyzetben. Sajnos választ egyelőre nem kaptunk erre. (Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem