ASZÓDI ILONA KATALIN

Teljes szövegű keresés

ASZÓDI ILONA KATALIN
ASZÓDI ILONA KATALIN (független): Köszönöm a szót, elnök úr. Ügyrendi kérdésben kértem szót. Szeretném felhívni az ön és a tisztelt Ház figyelmét is arra, hogy a független képviselők ebben a körben nem kaptak szót.
A Házszabály 101. §-a rendelkezik akképpen, hogy az általános vitában elsőként az előterjesztő, másodikként a kormány - ha a kettő nem esik egybe - kap szót, azt követően a képviselőcsoportok tagjai, majd azt követően szót kell kapjanak a független képviselők is.
Én tudom azt, hogy a házbizottság ettől ellentétesen foglalt állást. A házbizottságban úgy döntöttek, hogy a független képviselők az első körben nem kapnak szót. Miután a független képviselők képviseletében a házbizottságban nincs senki, ezért mi úgy gondoljuk, hogy ez meglehetősen igazságtalan velünk szemben. Miután azt látom, hogy még idő is van bőven, és elnök úr megadhatná a szót az elsőként jelentkező független képviselőnek, én azt kérem, hogy ezt tegye meg. Köszönöm. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem