DR. TAKÁCS PÉTER

Teljes szövegű keresés

DR. TAKÁCS PÉTER
DR. TAKÁCS PÉTER (MDF): Legfőbb Ügyész Úr! Álmomban sem gondoltam arra, hogy az ügyészség rendelte el a kommandó megjelenését. A három fegyveres megjelenése és a lap terjesztésének megakadályozása viszont tény. És az is tény, hogy az újságíróval átíratták a cikket. Itt van mind a két változat nálam, az első és a második formában megjelent változat, amely ugyanarról szól, mint amiről most főügyész úr említést tett, hogy átadták a Hajzer-ügyet a borsodi főügyészségtől a csongrádi főügyészséghez.
Viszont szerveződhetnek olyan érdekcsoportok - és egyre inkább az a meggyőződése a szabolcs-szatmár-beregi polgároknak, hogy szerveződnek is olyan érdekcsoportok -, amelyek a demokrácia játékszabályait megsértve hatalomgyakorlásból vagy más egyéb indokokból befolyásolni akarják, megfélemlíteni akarják akár az újságírót, akár a lapterjesztőt, akár a nyomdát. Márpedig ez a sajtószabadságot érinti, és ezek nem európai szokások. Szíves elnézést kérek érte.
Köszönöm legfőbb ügyész úr válaszát. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem