DR. RAB KÁROLY

Teljes szövegű keresés

DR. RAB KÁROLY
DR. RAB KÁROLY (független): Államtitkár úr, mint említettem, három év alatt 530 százalékkal emelkedtek az árak, de ebben nincs benne az idei emelkedés. Egye fene, azt a 47 százalékot még lenyelnék a szülők, főleg ha az 530-at nem kellett volna lenyelniük. Teljesen jelentéktelen az, amit ön mond, ahhoz képest, amit eddig le kellett nyelniük.
Azt kérem képviselőtársaimtól: akiknek fontos, hogy a szülők megspórolhassanak 1-2000 forintot gyerekenként, akik eddig igennel szavaztak az interpellációk után, mert bíztak az államtitkár úr és a miniszter úr válaszában, s akik láthatják, 14 hónap nem volt elég arra, hogy egy rendeletet létrehozzanak - amely rendelet létrehozását nyilván azért tartotta fontosnak a miniszter úr is, az államtitkár úr is és a parlament is, mert több milliárd forint megspórolható -, tehát 14 hónap nem volt elég a minisztériumnak arra, hogy az országnak több milliárd forintot megspóroljanak, ezért azt kérem képviselőtársaimtól, hogy nem szavazatukkal ösztönözzék a minisztériumot, hogy végre érdemi lépés történjen. S kérem a nem szavazatukat azért is, hogy az oktatási bizottság foglalkozzon ezzel az üggyel.
Nem fogadom el a választ. (Taps az ellenzéki oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem