BOGÁRDI ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

BOGÁRDI ZOLTÁN
BOGÁRDI ZOLTÁN (MDF): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Nem tudom elfogadni, ugyanis miniszter úr szövegét figyeltem, de én a kezét szeretném figyelni, mert ott vannak a problémák.
A rendelet szó szerint a következőt írja: "A hitelkérelmeket 1997. szeptember 1-jétől folyamatosan lehet benyújtani." Miniszter Úr! Ha igaz, amit ön mond, akkor a rendeletbe azt kell beleírni, hogy mikor kell benyújtani az FM-hivatalokhoz záradékolásra a kérelmeket. De önök egyszerűen szándékosan vezették félre a gazdákat, ugyanis ők a szeptember 1-jei dátumhoz tartották magukat önök pedig előre elosztották a pénzt azoknak (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból: Jaj! - Zaj.), akik kicsit gyorsabbak voltak - mondja ön -, akinek információja volt, miniszter úr, és az információt önök csöpögtették.
A múltkor már felhívtam a figyelmet: ez idő tájt a gazdák aratással voltak elfoglalva (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.), az önök kezét nem figyelhették. Nekem viszont azért fizetnek, hogy figyeljem az ön kezét. (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból: Jaj! - Taps az ellenzéki pártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem