BALSAY ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Mélyen tisztelt Miniszter Úr! Nem fogadom el a választ. Valószínű, hogy nem ugyanazt a jelentést olvastuk, és a televízióban is valószínű, hogy egy más adást láttam.
Tisztelettel tájékoztatom miniszter urat, hogy a Legfőbb Ügyészség vizsgálatot folytat Szabolcs-Szatmár megyében jogtalan előny, állami támogatás igénybevétele kapcsán e kérdéshez kapcsolódó tárgykörben. Tájékoztatom tisztelettel miniszter urat arról is, hogy 15 pontban határozza meg az Állami Számvevőszék a miniszter feladatait, amelyek közül csak néhányat említek meg: követelje meg a mérlegvalódiság érvényesítését az intézményi mérlegek leltárral való alátámasztására - 11. oldal; vizsgáltassa meg a KTM felügyelete alá tartozó költségvetési szervek saját kezelésű üdülőinek működési feltételeit és így tovább - 10.; gondoskodjon a KTM kezelésébe vett területfejlesztési forrásokból pályázat keretében támogatott beruházások rendszeres ellenőrzéséről - a 15. pontban.
Javasolom tisztelettel miniszter úrnak, hogy szíveskedjék az ÁSZ-vizsgálatot átolvasni. Nem fogadom el a választ. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem