SZILI SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

SZILI SÁNDOR
SZILI SÁNDOR jegyző: Tisztelt Országgyűlés! A vita javasolt szerkezete a következő:
Az ajánlás 1., 2., valamint a hozzájuk kapcsolódó 6., 7., 9., 10., 12. és 13. pontjai a bevezető rendelkezésekhez érkezett módosító javaslatokat tartalmazzák. Ezek alkotják a részletes vita első szakaszát.
A következő vitaegység az ajánlás 3-21. pontjai, a korábban már tárgyaltak kivételével, amelyek a közszolgálati jogviszony keletkezésével és megszűnésével kapcsolatos rendelkezések módosításait kezdeményezik.
Majd a 22-43. pontok vitájára kerül sor a közszolgálati jogviszony tartalmához kapcsolódóan. Ebben a vitaegységben szerepelnek a törvény 1. és 2. számú mellékleteit módosítani kívánó 53., 54., 55. és 56. számú ajánlási pontok is.
Ezt követi a közszolgálati nyilvántartás szabályait érintő módosító javaslatok vitája a 44. és 45. pontok alapján.
Majd a 46. és a hozzá kapcsolódó 47. és 51. pontok vitája következik. Ezek a közigazgatási és közszolgálati tanácsra vonatkozó rendelkezések módosításait kezdeményezik.
Végül a vegyes rendelkezések módosításait indítványozó javaslatok vitája következik a 48-52. pontok szerint, az 51. pont kivételével.
Köszönöm.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem