DR. PUHA SÁNDOR

Teljes szövegű keresés

DR. PUHA SÁNDOR
DR. PUHA SÁNDOR (SZDSZ): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Képviselőtársaim! Az ajánlás 5. és 11. pontja szerint szeretnék néhány gondolatot elmondani.
Az 5. pont a bizottság által felállított rangsor figyelembevételével benyújtott pályázatok határidejéről rendelkezik. Azt írja elő, hogy 30 napon belül dönteni kell, ha azonban a testület a munkaadó, akkor indokolt lehet ezt meghosszabbítani a legközelebbi testületi ülésig, nem lenne indokolt néhány nap késés miatt külön testületi ülést összehívni.
A 11. ajánlási pont szerint pedig a 11/A § (5) bekezdésének alábbi módosítását javaslom; egy szövegpontosítás az egész. A törvénytervezet eredeti formájában az előírt iskolai végzettség szintje szempontjából félreérthető rendelkezést tartalmaz. A kiegészítés alapján egyértelmű, hogy csak felsőfokú iskolai végzettséggel rendelkező személy nevezhető ki politikai tanácsadónak, illetve főtanácsadónak. A törvényjavaslat eredeti szövegében ezen a helyen kétféle iskolai végzettség szerepel, ezért indokolt pontosítani a szöveget egyetlen szóval.
Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem