DR. SZABÓ LAJOS MÁTYÁS

Teljes szövegű keresés

DR. SZABÓ LAJOS MÁTYÁS
DR. SZABÓ LAJOS MÁTYÁS (MSZP): Elnök Úr! Köszönöm a szót, és képviselő asszonynak is köszönöm. Rusznák úr mindenféleképpen egy tipikus példát dobott most föl akkor, amikor a hegyközségeknek nyújtandó többlettámogatást említette abban az ellentéthalmazban, amiről Juhász képviselőtársam beszélt. Azért tessék elképzelni, hogy a hegyközség egyáltalán most már létezik, szerveződik, megkap hozzá ezt, azt, igaziból egy olyan érdekvédelmi feladatot is el kellene látnia, mondjuk így... (Rusznák Miklós: Köztestület!) - köztestület, de hát könyörgöm! Tele van a sajtó ma, hála istennek, mondhatjuk így is, a borkommandóval, mégis van egy negatív vonzata is hegyközségi szempontból: nem húsz fillérbe kerül ennek fenntartása, működtetése.
Azt szeretném, ha abban fognánk össze, hogy egy ilyen köztestület az erkölcstelen és nem megfelelő módon gazdálkodó embereket maga tudná nyakon csípni és kiszűrni ezekből a helyi társadalmakból... (Rusznák Miklós: Persze!), és akkor abból a pénzből, amit most borkommandóra kell költeni, talán több jutna nekik is.
Köszönöm a figyelmet. (Rusznák Miklós: Állami feladatot végez! - Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem