KELETI GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

KELETI GYÖRGY
KELETI GYÖRGY honvédelmi miniszter: Ha nekem nem hisznek, akkor kérem, hogy ön számoljon utána, hogy milyen bérfejlesztési lehetőség van, és jelentse be ön ezt a 23,5 százalékot. Gondolom, hogy ön sokkal szavahihetőbb ebben az esetben.
Szeretném arra is emlékeztetni, hogy ön néhány hónappal el van maradva. Tudniillik amikor a Honvédelmi Minisztériumban nagyobb béremelés valósult meg, akkor az valamennyi minisztériumban pántlikázottan, kifejezetten a minisztériumi dolgozók részére adott pénzkeretből történt, vagyis az nem terhelte a hivatásos katonák átlagos béremelkedését.
Másrészt az év során volt egy másik béremelés is a hivatásosoknál, igaz, egy szerény, 3 százalékos mértékű, ahol viszont kifejezetten meghatároztam, hogy milyen szervezetek nem kaphatnak, és ezen szervezetek között felsoroltam azokat a szervezeteket, amelyeket ön most felsorolt azzal, hogy ott magasabb volt a bérfejlesztés.
Én azt gondolom, ki lehet számolni, hogy mennyi a 23,5 százalékos bérfejlesztés, és jövőre meg lehet nézni, hogy milyen bérfejlesztést tudunk adni. Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem