KUNCZE GÁBOR

Teljes szövegű keresés

KUNCZE GÁBOR
KUNCZE GÁBOR belügyminiszter: Elnöknő! Tisztelt Képviselőtársaim! Most bajban vagyok, mert a képviselő úr jó egészséget kívánt nekem, és nem tudom, hogy fogom megköszönni, ha a köszönésemet meg nem fogadja. (Derültség.) Azért azt nem szeretném, ha neveletlennek tartana.
Ami a rendőrség munkáját illeti: számtalanszor elmondtam már, hogy a bűnözési helyzet, a bűncselekmények alakulása számtalan társadalmi tényező összefüggése vagy következménye, amelyekre a társadalomnak kell válaszokat adnia. A rendőrség egy szelet ebben, az összes társadalmi probléma megoldását a rendőrségtől várni nem lehet. Ugyanakkor azonban nem tagadhatóak azok az intézkedések, amelyeket a kormány tett a helyzet javítása érdekében. Utalok a fejlesztési programra, az 1800 fős létszámnövelésre, a rendőrség átszervezésére. Azt remélem, hogy mindezen intézkedések a társadalommal együttműködve a kívánt eredményt meghozzák.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem