DR. PUSZTAI ERZSÉBET

Teljes szövegű keresés

DR. PUSZTAI ERZSÉBET
DR. PUSZTAI ERZSÉBET (MDNP): Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszterelnök Úr! - monda-nám, de helyette ezek szerint Keller államtitkár úr fog válaszolni a kérdésemre.
Az Egészségbiztosítási Önkormányzat Wesselényi utcai ingatlanvásárlásával kapcsolatban felmerült a különösen nagy értékre vonatkozó hűtlen kezelés gyanúja. 1997. VIII. hó 16-án tette közzé a sajtó, hogy a népjóléti tárca feljelentést tett a Központi Bűnüldözési Igazgatóságon. Néhány nap múlva a Központi Bűnüldözési Igazgatóság feljelentéskiegészítést rendelt el, majd ezt követően a büntetőeljárásról szóló törvény szerint ismételten meghosszabbította az adatkiegészítés idejét. Tudomásom szerint az utolsó hosszabbítás október 18-án lejárt, hírt azonban nem hallhattunk arról, hogy mi történt ebben az ügyben. 150 millió forint értékű hűtlen kezelés gyanúja merült fel. Azt a kérdést tettem fel a miniszterelnök úrhoz, mi a helyzet most ebben az ügyben, miért hallgat a Népjóléti Minisztérium és a Központi Bűnüldözési Igazgatóság.
Tisztelt Képviselőtársaim! Ne gondolják, hogy okafogyottá vált az interpellációm, hiszen október 30-án nyújtottam be, majd a következő nap reggel megjelent az első hír a Magyar Nemzetben. Tehát ha mást nem, legalább ennyit azonnal elértem az interpellációmmal. Várom államtitkár úr válaszát. (Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem