DR. HOMOKI JÁNOS

Teljes szövegű keresés

DR. HOMOKI JÁNOS
DR. HOMOKI JÁNOS (FKGP): Miniszter Úr! A bűnmegelőzési program ellenére a terror elborította az országot. Az ország közbiztonsága a mélypontjára süllyedt. Miközben a rendőrség által vállalkozóknak nevezett maffiózók robbantgatják egymást, egyre nagyobb számban esnek áldozatul a robbantásoknak ártatlan állampolgárok is. A sok százezer becsületes vállalkozó, akik nem maffiáznak, hanem dolgoznak és adót fizetnek, ezt kikérik maguknak!
Vasárnap éjjel egy jugoszláv gyártmányú M57-es rakétát lőttek ki a Mol zalaegerszegi telepére, majd hajnalban Szeged belvárosában egy 300-as Mercedest robbantottak fel a gazdájával együtt (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból.), három járókelő súlyosan megsérült. A bűnbandák háborújában továbbra sem a rendőrség csinál rendet, hanem maguk az érintettek a saját törvényük szerint aknával, gránáttal, rakétával stb. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi a felszólalási idő leteltét.)
A belügyi kormányzatot dupla felelősség terheli: egyrészt miért engedi be az országba (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból: Igen vagy nem?) ezt a rengeteg fegyvert... (Zaj. - Az elnök kikapcsolja a mikrofont.) Egyébként nem fogadom el a választ.
(15.20)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem