CSÉPE BÉLA

Teljes szövegű keresés

CSÉPE BÉLA
CSÉPE BÉLA (Fidesz): Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Asszony! Válaszának azt a részét nagy örömmel elfogadom, nagy örömmel hallottam, hogy egyetért azzal, hogy ez súlyos társadalmi probléma, és hogy a kormány is készül ezen a téren előbbre lépni. Azzal is egyetértek, illetőleg megköszönöm a válaszát, hogy ez valóban olyan kérdés, amivel a kormánynak kell foglalkozni.
Azzal azonban nem tudok egyetérteni, hogy megítélése szerint a 105/1996-os kormányrendelet nem szorul módosításra. Ennek az igényét a gyakorlatból vettem, éspedig az IPOSZ általam említett bizottsága szembeütközött ezzel a kormányrendelettel minimálprogramjának a végrehajtásában.
(15.30)
Tehát nem elvi síkon kell hogy történjen minden kérdés megoldása, hanem a gyakorlatban, tehát a megoldatlan gyakorlati probléma alapján. Nem tudom válaszát elfogadni; és kérem ennek a minél hamarabbi megoldását.
Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem