VEÉR MIKLÓS

Teljes szövegű keresés

VEÉR MIKLÓS
VEÉR MIKLÓS (MSZP): Köszönöm a szót. Tisztelt Országgyűlés! Elnök úr! Képviselőtársaim! Igazán nagyon rövid leszek. A 156. sorszámmal jelzett módosító indítványhoz kívánok hozzáfűzni néhány gondolatot.
Karakas János képviselőtársam több, különböző párthoz tartozó képviselővel közösen benyújtott módosító indítványával értek egyet szinte teljesen, holott ez is az elutasított indítványok sorában van. Én igazán tisztelettel kérem a kormányt és az illetékes bizottságot, hogy ezt a módosító indítványt is ismételten vitassák meg.
(20.20)
Ha igazán rendet akarunk tenni ezen a területen, ha valóban küzdeni akarunk a borhamisítók ellen, akkor sokkal szigorúbb bírságot kell alkalmazni.
Támogatnám a bírságnak a módosító javaslatban meghatározott módját és mértékét, tehát azt, hogy a kifogásolt tétel mennyiségétől, értékétől, a feltárt hiba jellegétől függően legalább a borászati termék belföldi forgalmi értékének kétszeresének, legfeljebb tízszeresének megfelelő összegnek kellene lenni a pénzbüntetés mértékének. Tudomásom szerint ez más területen jól bevált bírságolási rend.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem