DR. TÍMÁR GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

DR. TÍMÁR GYÖRGY
DR. TÍMÁR GYÖRGY (FKGP): Köszönöm a szót, elnök úr. Mélyen tisztelt Képviselőtársaim! Most, hogy ennek a törvényjavaslatnak a tárgyalását a Ház napirendjére tűzte, egy nagyon-nagyon fontos további, ezen belüli szempontra hívom fel az önök figyelmét, és nemcsak az önök figyelmét, hanem mindenkiét, aki bármilyen formában egy egyház hitéleti, illetőleg hitéleten kívüli tevékenységével kapcsolatban áll.
Rendkívül fontos, hogy megfelelő ellenőrzés alapján történjen azon összegek felhasználása, amelyeket akár közpénzből, akár - mint ahogy ez a jogszabály tartalmazza - az adófizetők közvetlen juttatása révén kap az egyház állami vagy világi vezetése.
(18.00)
Elég egyetlenegy újságcikkre, újságra utalnom, hogy ez az észrevételem mennyire megalapozott, amelyet a korábbiakban egyébként már más törvény tárgyalása kapcsán a Ház elé tártam. Hivatkozom a Szombat című folyóirat két hónappal ezelőtti számában közzétett cikkre.
Mélyen tisztelt Képviselőtársaim! Nem elegendő az, hogy segítő kezet nyújtunk; ellenőrizni is kell azt, hogy azokhoz jusson, és olyan formában, ahogy az etikus, és amelyre azt szántuk.
Köszönöm. (Taps a Független Kisgazdapárt soraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem