DR. VILÁGOSI GÁBOR

Teljes szövegű keresés

DR. VILÁGOSI GÁBOR
DR. VILÁGOSI GÁBOR belügyminisztériumi államtitkár: Képviselő Asszony! Ebben önnek természetesen igaza van, de ha odaírja vagy adott esetben úgy nyilatkozik a tudósító, hogy a bűncselekményt elkövette egy asztalos, akkor nyilvánvalóan az az asztalos, aki életében nem követett el bűncselekményt - esze ágában nincs -, az nem veszi magára. (Dr. Farkas Gabriella: Még mindig nem érti! Nem is fogja megérteni!)
Gyakorlatilag itt, a vállalkozóknál ugyanezt a helyzet. A tisztességes vállalkozót nem sérti az, ha van olyan vállalkozó, aki bizony bűncselekményt követ el. Ebből a szempontból mindegy, hogy egész pontosan megnevezik-e a foglalkozást vagy sem. Bármilyen foglalkozási ágnál, ha elkövetnek egy bűncselekményt, és azt mondják, ez sértheti a tisztességes ugyanolyan foglalkozásbelit, de azt hiszem, rosszul teszi, ha ezt ő magára veszi.
Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypártok padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem