ELNÖK (dr. Kóródi Mária)

Teljes szövegű keresés

ELNÖK (dr. Kóródi Mária)
ELNÖK (dr. Kóródi Mária): Tisztelt Országgyűlés! Időközben megérkezett Sepsey Tamás képviselő úr, ezért visszatérnénk a képviselő úr írásos interpellációjára. Téves információ volt arról, hogy ma nem is érkezik meg.
Tisztelt Országgyűlés! Az 1997. július 8-ai ülésen dr. Sepsey Tamás, a Magyar Demokrata Fórum képviselője, által elmondott interpellációra dr. Csiha Judit, a privatizációért felelős tárca nélküli miniszter válaszát sem a képviselő, sem az Országgyűlés nem fogadta el. Az interpellációt ezért kiadtam az alkotmány- és igazságügyi bizottságnak, valamint a gazdasági bizottságnak. A bizottságok jelentéseit I/4686/1. és I/4686/2. számon kapták kézhez képviselőtársaim. A bizottságok az interpellációt megvitatták, és az interpellációra adott választ a bizottsági ülésen az interpellált által tett kiegészítéssel megalapozottnak tekintették.
Megkérdezem az alkotmányügyi bizottságot, hogy kívánja-e a jelentést szóban kiegészíteni. (Senki sem jelentkezik.) Jelzés nem érkezett.
Megkérdezem a gazdasági bizottság elnökét, Tardos Márton urat, hogy a bizottság kívánja-e szóban kiegészíteni jelentését. (Tardos Márton nemet int.) A bizottsági elnök úr jelzi, hogy nem kívánja szóban kiegészíteni jelentését.
Megkérdezem dr. Sepsey Tamás képviselő urat, hogy egyetért-e a bizottsági jelentésben foglaltakkal. Megadom a szót Sepsey Tamás képviselő úrnak.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem