DR. TÓTH TIHAMÉR

Teljes szövegű keresés

DR. TÓTH TIHAMÉR
DR. TÓTH TIHAMÉR (MDNP): Tisztelt Miniszter Úr! Utazási kedvezményt jelenleg nemcsak a nyugdíjasok élveznek, hanem többek között a tanulók is.
Ha a tanulók esetében meg lehet oldani azt, hogy külön kedvezményben részesüljenek a lakóhelyük és az iskola közötti viszonylatban, és ezenkívül korlátlan számú, 50 százalékos kedvezményben részesüljenek egyéb utazásoknál, gondolom, ugyanezt az analógiát kiterjesztve, meg lehetne oldani a nyugdíjasoknak a problémáját is.
Tessenek elhinni, ki lehet ugyan mutatni, hogy ennek a költségvetési vonzata hány milliárd forint, nem biztos, hogy ez az egyetlenegy olyan tétel van a költségvetésben, amin most spórolni kellene. Majd az interpellációkban fogunk érinteni egy másikat, ahol éppen ilyen 2 milliárdos nagyságrend volt az, amit a kormány kidobott. Tehát lehetne megoldást találni rá, és tessék elhinni, hogy ezek a nyugdíjasok azért megtalálják a lehetőségét, csak most árkiegészítést sem kapnak a közlekedési vállalatok, mert egyszerűen nem bélyegeznek az autóbuszokon. (Taps az MDF és az MDNP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem