DEMETER ERVIN

Teljes szövegű keresés

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Államtitkár Asszony! Az megnyugtató, ha foglalkoztak ezzel a kérdéssel, csak az eredményről nem számolt be a válaszában, talán a viszontválasz erre alkalmat ad.
A válaszban célszerű lenne a képviselői állításokat és nem egy újság állításait megcáfolni, az általam tett állításokat ugyanis nem cáfolta. De ha már erre utalunk, az egyik napilapban valóban megjelent egy írás "Közpénzek magánzsebben" címmel, ami arról szólt, hogy jogtalan gazdasági előny megszerzésének bűntettével gyanúsítja a rendőrség N. Lászlót, aki az Autó-Híd Rt. vezetője volt, '95-ben cégei nevében több tízmilliós nagyságrendben kért és kapott környezetvédelmi támogatást, amit nem erre használt, és akkoriban az MSZP alelnöke is érintett tulajdonos volt ebben a cégben.
A válaszában nem adott egyértelműen választ arra, hogy hova kerültek ezek a pénzek. Kérem, hogy a rendelkezésére álló egy percben tegyen erre kísérletet, hogy magyarázatot kapjon a parlament, hova került ez a 70 millió forint.
Köszönöm. (Taps az MDF padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem