BALSAY ISTVÁN

Teljes szövegű keresés

BALSAY ISTVÁN
BALSAY ISTVÁN (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Ház! Köszönöm a válaszát, kérem, hogy a szokásos módon és helyen a parlament döntését követően államtitkár úr tegyen meg mindent, hogy ez kihirdetésre kerüljön, annak érdekében, hogy ez a bizonytalanság megszűnjön.
Mintegy 1600 embert érint, természetesen ebből le kell vonni azokat a pályaelhagyókat, akik nem kis számban vannak. Úgy gondolom, a következőkben minden párt programjában fellelhetjük azokat a programokat, amelyek az ifjúság testi és szellemi nevelésével függnek össze, és reméljük, hogy a testnevelő tanároknak a nyári szabad időben vagy munkaidőt követően nem mással kell megkeresni a kenyerüket, hanem a saját végzettségüknek megfelelően juthatnak ehhez hozzá. Kérem államtitkár urat, hogy a döntést követően hirdesse ki ezt a döntést.
Köszönöm a kérdésre adott választ. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem