PÓDA JENŐ

Teljes szövegű keresés

PÓDA JENŐ
PÓDA JENŐ jegyző: Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy az ajánlás 1., 3., 4., 7., 8., 15., 16., 17., 27., 28. és 29. pontjait előterjesztője visszavonta, a 36. pontban szereplő indítvány pedig nem felel meg a Házszabály rendelkezéseinek. Ezekre a javaslatokra tehát nem nyílik meg a vita.
A vita javasolt szerkezete a következő:
Az ajánlás 2-13. pontjai a bevezető rendelkezésekhez érkezett indítványokat tartalmazzák. Ebben a szakaszban szerepelnek a 2. számú melléklet módosítását indítványozó 25. és 26. pontok is.
A következő vitaegység az ajánlás 14-24. pontjai, amelyek a pénzügyi a intézmények működésére vonatkozó szabályok módosításait kezdeményezik. A vita e szakaszában szerepelnek az 5. számú melléklet módosításait indítványozó 30., 34. és 35. pontok is.
Majd a hatályba léptető és módosuló jogszabályok körében módosítást indítványozó a 31., 32., 33. és 37. pontok vitájára kerül sor.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem