BAUER TAMÁS

Teljes szövegű keresés

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Azért kértem csak szót, mert itt világos, hogy a problémát valamennyien egyformán látjuk, hiszen amit Dávid Ibolya felolvasott, az a Szocialista Párt frakciójának egy anyagából származik.
Mi is, valamennyien, az államtitkár úr is ugyanúgy látja, mint Dávid Ibolya, hogy itt a privatizációval nem sikerült megtalálni a megoldást a Szekszárdi Húsipari Vállalat ügyére, de azt azért hadd említsem meg, hogy a privatizáció előtt a Szekszárdi Húsipari Vállalat kilátástalan helyzetben volt már! Akkor is azt látta mindenki, hogy ez egy olyan kapacitású vállalat, amelynek nincs piaca. Nem vettek el piacot, mert nem volt piaca ennek a vállalatnak, a versenyben teljesen alul maradt a Szekszárdi Húsipari Vállalat, ráfizetésesen termelt.
De hangsúlyozom, ebben az esetben igaz az, amit Dávid Ibolya mondott, szemben a húsz perccel ezelőtti állításával, amikor Dávid Ibolya itt azt állította, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége megbüntette az Állami Számvevőszéket, és azt mondta a Szabad Demokraták Szövetsége, hogy politikai okból hozta nyilvánosságra akkor azt, amit nyilvánosságra hozott az ÁSZ. Tévedés! Ezt egy volt miniszter, szocialista képviselő állította, és ugyanitt én ebben a Házban napirend előtt, amikor egy ellenzéki képviselő ezért szemrehányást tett Suchman Tamásnak, azt mondtam, hogy egyetértek, és elítéljük mi, szabaddemokraták, hogy politikai magyarázatot ad az Állami Számvevőszék fellépésére. A szabaddemokraták azzal az állítással, hogy politikai magyarázatot adnak erre, akkor sem értettek egyet, most sem értenek egyet. Tehát az, amit Dávid Ibolya a szabaddemokratákról mondott, egyszerűen tévedés.
Köszönöm szépen. (Taps a bal oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem