DR. SZABÓ ZOLTÁN

Teljes szövegű keresés

DR. SZABÓ ZOLTÁN
DR. SZABÓ ZOLTÁN művelődési és közoktatási minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen, elnök asszony. Én nagyon örülök azoknak az adatoknak, amelyeket Torgyán képviselő úr felajánlott, mindazonáltal magam sem tudok velük mit kezdeni. A kormány nem illetékes a Magyar Televízió Közalapítvány, illetőleg a Hungária Televízió Közalapítvány gazdálkodásának ügyeiben. Még egyszer mondom, arra a célra hozta őket létre az Országgyűlés, illetőleg a médiatörvény, hogy függetlenül tudjanak gazdálkodni.
Csak annyit tudok mondani, hogy a közalapítvány kuratóriumának elnökségében a parlamenti pártok képviselői jelen vannak. A parlamenti pártok, ha úgy látják jónak, tehetnek annak érdekében, hogy a kuratórium elnökségének összetétele megváltozzék. A kuratórium elnöksége tehet arról, hogy a Magyar Televízió elnöke és vezetése megváltozzék és takarékosabb gazdálkodást folytasson. Ebben a kormánynak semmiféle szerepe nincsen.
Tisztelt Képviselő Úr! Az, hogy ön dühös a televízióra, mert még mindig van olyan televízió-műsor, amelyben nem Torgyán József a főszereplő, ez az ön magánügye, de ezzel a kormány sajnos nem tud mit kezdeni.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban. - Közbeszólások a kisgazdapárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem