DR. LÖVEY LÁSZLÓ GÁBOR

Teljes szövegű keresés

DR. LÖVEY LÁSZLÓ GÁBOR
DR. LÖVEY LÁSZLÓ GÁBOR (MSZP): Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tudom, hogy a 62 település által benyújtott pályázatokra a megfelelő összeg pillanatnyilag nem áll rendelkezésre. Viszont azt is tudom, hogy majdnem minden olyan területen, ahol ilyen omlásveszélyes löszfal van az országban, nem egy, hanem több tárca összefogása volna szükséges; az is igaz, hogy több előrelátásra is szükség van, de természetesen több pénz is kellene. Én leginkább azt hiányolom, hogy ez az előrelátás az utóbbi időben nem igazán öltött testet. Ugyan tervek készültek, felmérések készültek, igazán jó és maradandó megerősítési munkálatokra azonban, legalábbis a Balaton déli partján, ahol három ilyen omlásveszélyes terület van, én nem tudok példát.
Tudva azt, hogy a fonyódi pályázat kiegészítése megtörtént, az építési engedély megvan, nyilván az az összeg, ami a tulajdoni viszonyok tisztázása folytán kell, az önkormányzat rendelkezésére fog állni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), kérem a segítséget Fonyód számára.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem