ZSIGMOND ATTILA

Teljes szövegű keresés

ZSIGMOND ATTILA
ZSIGMOND ATTILA, a kulturális és sajtóbizottság előadója: Köszönöm elnök úrnak a szót. Tisztelt Országgyűlés! A Magyar Rádió Közalapítvány kuratóriumának munkájáról beszámolt. Ezt a beszámolót a kulturális bizottság részleteiben megtárgyalta, és erre vonatkozólag egy határozati javaslatot terjesztett elő. A határozati javaslat lényege az, hogy a médiatörvény vonatkozó utasításait mind a kormánytól, mind pedig a Magyar Rádiótól elvárja - ez az alapvető mondanivalója. Ezenkívül természetesen - ezt majd a hozzászólásainkban el fogjuk mondani - szó esik a művészeti együttesekről, valamint a közalkalmazottak jogviszonyának megszüntetéséhez szükséges pénz megadásáról.
Tekintettel arra, hogy ezek a feladatok mind sürgősek, tisztelettel kérjük, hogy a Ház sürgősséggel tűzze napirendre. Szavazzák meg, kérem! Köszönöm. (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem