DR. FARKAS GABRIELLA

Teljes szövegű keresés

DR. FARKAS GABRIELLA
DR. FARKAS GABRIELLA (MDNP): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Ház! Kapcsolódni szeretnék Torgyán képviselőtársunknak a mezőgazdasági üzemek további privatizációját illető megállapításaihoz annak tükrében, hogy tíz perccel ezelőtt megkaptuk azt a háttéranyagot, amely nélkül nem lehetett volna ezt a törvényjavaslatot beterjeszteni. Ezt a bizottság már szóvá tette múlt szerdán. Ma kedd este van. Ha ilyen sürgős a törvényjavaslat elfogadása, illő lett volna csütörtökön vagy pénteken ezt a háttéranyagot ideadni. Nem volt módunk, és azt hiszem, ma senki sem állíthatja felelősséggel, hogy ennek ismeretében fog itt nyilatkozni.
Egyetlen mondatra azért hadd utaljak, és kérem képviselőtársaimat, hogy nézzék meg. A 3. oldal alján bemutatja az anyag, hogy mennyi forrásigény van összesen, és mennyi forrásigénye van külön Bábolnának. Az adatok önmagukért beszélnek, és javaslom képviselőtársaimnak, gondolkodjanak el azon, hogy Bábolna két év óta 50 százalék plusz egyes állami tulajdonban van - vajon ezt az eredményt fogjuk elérni a többivel is, ha differenciálatlanul privatizálunk?
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzék soraiban.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem