BAUER TAMÁS

Teljes szövegű keresés

BAUER TAMÁS
BAUER TAMÁS (SZDSZ): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Hogy én lennék a jobb költő, mint Kósa Lajos - ilyen babérjaim nincsenek. Lehet, hogy ő bánik ügyesebben a hasonlatokkal.
De a közgazdasági kérdésben nem tudom elismerni, hogy Demeter Ervinnek igaza lenne. Mert abból a tényből, hogy most hozták be ezt a törvényjavaslatot, és '97-ben - amiből még hét hónap van hátra - végig akarják vinni ennek a két cégnek az eladását, amit említett, még nem következik a végkiárusításra vonatkozó állítás. Hiszen ez a privatizáció bizonyára az előkészítésnek már egy előrehaladott fázisában van, miért ne lenne. (Demeter Ervin: Törvényi felhatalmazás alapján?) A végrehajtáshoz kell a törvényi felhatalmazás, nem a kidolgozáshoz és a megalapozáshoz, és ha a törvényt nem fogadjuk el, akkor nem csinálják tovább. Ez teljesen rendben van.
Tehát egyszerűen az az állítása, hogy végkiárusítás folyik, azzal az érvvel, amit most felhozott - ugyanúgy, mint a korábbi érvekkel is, amiket eddig hallottunk öntől -, nincs összhangban. Az érv nem alapozza meg a vádat. Csak ennyi az állításom.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem