DR. TORGYÁN JÓZSEF

Teljes szövegű keresés

DR. TORGYÁN JÓZSEF
DR. TORGYÁN JÓZSEF (FKGP): Oh tempora, oh mores! - elnök úr, legyen kedves megjegyezni ezt a mondást, és akkor legközelebb nem fog csodálkozni semmin. (Derültség a jobb oldalon.)
De ami most már a felszólalásom érdemi részét illeti, én úgy gondolom, hogy a Fidesznek abban igaza van, hogy a Horn-kormányt lemondásra szólítja fel, hiszen a Horn-kormány most készül a magyar nemzet elleni legszörnyűbb bűntett elkövetésére: a termőföldek külföldiek részére való átjátszására, és a meglévő nemzeti vagyonunk, közte az OTP kiárusítására is. Úgy gondolom, ehhez már kommentárt fűzni nem kell.
Természetesen senki nem vitatja, hogy az alkotmány 39/B §-a alapján ügyintéző kormány a Horn-kormány akkor lesz, amikor már lemondott; reméljük, ez minél előbb be fog következni.
Azt azonban a Független Kisgazdapárt nevében meg kell hogy jegyezzem a Fidesz zeneakadémiai szereplését illetően, hogy a polgári párt és a polgári ellenzék fogalma a Független Kisgazdapárt nélkül Magyarországon körülbelül olyan lehet, mint egy házasság vőlegény nélkül. (Derültség.) Hát ez, kérem szépen, teljességgel elképzelhetetlen! Na, voltak ott vőlegényjelöltek, de elnézést, olyan sánták és púposak (Derültség.), hogy attól félek, azokkal házasságkötés nem lesz. De azért azt ne feledjék el, hogy az se nem deáki, se nem ellenzéki, ha az ellenzék legnagyobb részének kihagyása mellett kíván ebben az országban bárki is ellenzéki lenni! (Derültség, zaj.) Ennyit azért engedjenek meg megjegyeznem a zeneakadémiai disszonáns hangokhoz.
Köszönöm a türelmüket. (Taps a jobb oldalon.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem