CSÓTI GYÖRGY

Teljes szövegű keresés

CSÓTI GYÖRGY
CSÓTI GYÖRGY (MDF): Elnök úr! Tisztelt Ház! A Magyar Demokrata Fórum messzemenően támogatja a Fidesz kezdeményezését, maga is hasonló javaslatok kidolgozásával van éppen elfoglalva ezen a területen (Derültség az SZDSZ padsoraiból. - Dr. Szabó Zoltán: Milyen véletlenek vannak!), tekintettel arra, ezen a komoly témán mosolygó tisztelt kormánypárti képviselőtársaim, hogy az euro-atlanti integráció az egész ország és a teljes magyar nemzet ügye. Éppen ezért közösen kell ezt a folyamatot kidolgoznunk.
Szeretném figyelmeztetni tisztelt ellen... (Derültség.), tisztelt kormánypárti képviselőtársaimat, hogy ezt a folyamatot '90 és '94 között az Antall-Boross kormány kezdte el, majd '94-től mostanáig a Horn-Kuncze kormány folytatja, és '98 után egy másik, egy új koalíció fogja befejezni éppen a NATO-csatlakozás ügyében ezt a folyamatot. Éppen ezért ezen a területen minden siker közös siker és minden esetleges kudarc közös kudarc. Erre kell az önök figyelmét, tisztelt kormánypárti képviselőtársaim, unos-untalan felhívni, és ezért kezdeményezünk mindig olyan együttműködési formákat, ahol ezt a közös érdeket - ismétlem -, a teljes ország és az egész magyar nemzet érdekét meg tudjuk jeleníteni.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az ellenzék padsoraiból.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem