DR. VASTAGH PÁL

Teljes szövegű keresés

DR. VASTAGH PÁL
DR. VASTAGH PÁL igazságügy-miniszter: Tisztelt Elnök Úr! Kérem, járuljon hozzá, hogy mind a három nemzetközi szerződés kihirdetéséről szóló törvény kapcsán együttesen mondjam el a néhány indokoló mondatomat.
Tisztelt Ház! A Kínai Népköztársasággal 1994 októberében kötöttünk kereskedelmi és gazdasági jogsegélyegyezményt, amelyet az ország gazdasági, kereskedelmi kapcsolatai messzemenően indokoltak; az Egyesült Államok kormányával pedig 1994 decemberében került sor egy bűnügyi jogsegély- és egy kiadatási egyezmény megkötésére.
Mind a három nemzetközi szerződés kapcsán az Országgyűlés megerősítése megtörtént. A megerősítést tanúsító okmányok cseréjére a közelmúltban sor került, így tehát nincs akadálya annak, hogy az Országgyűlés törvényben mind a három nemzetközi szerződést kihirdesse. Kérem, támogassák a javaslatokat! (Taps.)

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem