SELMECZI GABRIELLA

Teljes szövegű keresés

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Köszönöm szépen a miniszter úr konstruktív válaszát. Természetesen a rendelkezésre álló adatokat átadom önnek.
Az is elgondolkodtató az üggyel kapcsolatban - ez még egy plusz információ -, hogy Lépes Péter, aki államtitkár-helyettesi kinevezéséig a Hi-Care cégcsoport munkatársa volt, miután felmentették, olyan területre került, a Medinfohoz, amely szintén igen sok szállal kapcsolódik a magyar egészségügyi informatikai bázishoz. Hogy mennyire fontos ez a kérdés, az egészségügyi informatikai adatbázis, arra csak egy példát hadd mondjak önnek. Olvassák el a Sasok szárnyán című bestsellert, amiből kiderül, hogy nemcsak Magyarországon, hanem az összes országban mennyire fontos ez az adatbázis. Az, hogy átfogó elemzést adtam erről a kérdésről, szintén azt bizonyítja, hogy nagyon-nagyon komolyan kell venni ezt a bizonyos kérdést, amelyből következtethetünk arra, hogy a magyar állampolgároknak (Az elnök a csengőt megkocogtatva jelzi az idő leteltét.) milyen a személyiségi leírásuk, milyen a várható életkilátásuk és így tovább.
Köszönöm szépen, elnök úr.

 

 

Arcanum Újságok
Arcanum Újságok

Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem

Arcanum logo

Az Arcanum Adatbázis Kiadó Magyarország vezető tartalomszolgáltatója, 1989. január elsején kezdte meg működését. A cég kulturális tartalmak nagy tömegű digitalizálásával, adatbázisokba rendezésével és publikálásával foglalkozik.

Rólunk Kapcsolat Sajtószoba

Languages







Arcanum Újságok

Arcanum Újságok
Kíváncsi, mit írtak az újságok erről a temáról az elmúlt 250 évben?

Megnézem